Boeken


Wil je één van mijn boeken bestellen? Dat kan door het contactformulier in te vullen en bij 'bericht' aan te geven welk(e) boek(en) je wilt ontvangen.


Alle boeken zijn uitgegeven door

www.arkmedia.nl


Love to pray

 

Love to pray is een hulpmiddel om aan de slag te gaan met gebed. De korte overdenkingen, schrijfopdrachten en creatieve gebedstips vormen een stimulans om je hart en gedachten open te stellen voor God. Daarnaast is er ruimte om je gebed op te schrijven en je aandacht bewust op God te richten.

Maak van Love to pray je persoolijk gebedsboek dat inspiratie en structuur aan je gebedsleven geeft.

 

Klik hier voor een inkijkexemplaar.

 

Prijs: € 15,99


Take your time

Ik vind het heerlijk dat er steeds meer mogelijkheden zijn om creatief aan de slag te gaan tijdens je stille tijd. Biblejournaling, handlettering, craften: allemaal manieren om een gedeelte uit de bijbel te verwerken. In ‘Take your time’ is daar alle ruimte voor!

 

Het boek staat vol kernwoorden, bijbelteksten en vragen als startpunt voor je stille tijd. Op de rechterpagina is ruimte om je gedachten op te schrijven bij de vraag en het bijbelgedeelte. Links kun je dat op een creatieve manier verwerken. In dit boek vind je daarvoor een aantal mogelijkheden, maar doe het op vooral jouw manier! Laat los dat het resultaat aan bepaalde normen moet voldoen. Het is jouw boekje en wat jij ermee doet is goed. Geef je eigen creativiteit de ruimte en ontdek wat de bijbel je te zeggen heeft!

 

Klik hier voor een inkijkexemplaar.

 

Prijs: € 15,00


Love to write for girls

Er is nu ook een 'Love to write for girls'. De opzet is vergelijkbaar met Love to write, maar nu vol met vragen die aansluiten bij de belevingswereld van jonge meiden (ongeveer 9-12 jaar). Thema's die je erin terugvindt zijn: 'Jij en God', 'Jouw vriendinnen', 'Naar de kerk', 'Wat ben je mooi' en 'Soms ben je bang'.

 

Klik hier voor een inkijkexemplaar.

 

Prijs: € 8,50


Read-Write-Grow, schrijvend de bijbel door

Wat valt er toch veel te ontdekken in de Bijbel! En elke keer als ik schrijf bij het lezen in de Bijbel, ben ik verrast door wat er op papier verschijnt.

Read, write, grow biedt je schrijfopdrachten bij 52 bijbelgedeeltes uit het Oude en Nieuwe Testament. Zo ga je van voor naar achter de hele Bijbel door.

Omdat bijbelteksten veel meer diepgang hebben dan je op het eerste gezicht zou denken, daag ik je uit om meerdere keren met een tekstgedeelte aan de slag te gaan. Voor elke tekst heb ik drie verschillende schrijfopdrachten bedacht.

Dit boek is niet gedateerd. Je kunt dus op elk willekeurig moment beginnen. Zet wel de datum bij de opdracht die je doet. Dat is leuk voor wanneer je je schrijfsels terugleest.

Wanneer je dit boek gebruikt voor een wekelijks moment, kun je er drie jaar lang mee uit de voeten. Vind je dat te lang? Dan kun je er ook voor kiezen om de drie opdrachten in een week te doen, zodat je het boek in een jaar doorwerkt.

Ik hoop dat door dit boek de Bijbel meer voor je gaat leven en je mag groeien in je geloof en je relatie met God.

 

Klik hier voor een inkijkexemplaar.

 

Prijs: € 20,00


Start to write, haal meer uit je stille tijd

 Ik vind bijbellezen vaak lastig. Ik begrijp niet altijd goed wat ik lees, omdat de tekst soms moeilijk geschreven is. Of ik vraag me af waarom bepaalde dingen in de Bijbel staan. En eerlijk gezegd heb ik er soms ook gewoon even geen zin in.

Maar sinds ik tijdens het bijbellezen ben gaan schrijven, ontdek ik prachtige dingen in de Bijbel. Teksten gaan voor me leven. Ik onthoud ook beter wat ik lees. Bijbellezen is nu veel leuker, ook al krijg ik nog steeds niet op iedere vraag een antwoord.

 

Met dit boek  wil ik je inspireren om ook al schrijvend te ontdekken wat de Bijbel je te zeggen heeft. Je vindt er vijftien schrijftechnieken in uitgelegd. Daarnaast staan er heel veel opdrachten in zodat je leert om de technieken zelf bij het bijbellezen toe te passen.

 

Klik hier voor een inkijkexemplaar.

  

Prijs: € 9,50


Pen de preek

Heb je dat ook weleens? Dat je in de kerk naar de preek zit te luisteren, en ineens ontdekt dat je gedachten heel ergens anders zijn? Of dat je thuis na de dienst aan de koffie zit, en eigenlijk niet meer goed kunt bedenken waar de preek over ging?

 

Daarom heb ik een boekje geschreven om met de preek aan de slag te gaan. Tijdens de dienst kun je aantekeningen maken. Voor thuis staan er een aantal creatieve verwerkingsvragen in. 

 

Je zult merken dat je door middel van deze schrijfopdrachten veel bewuster met de preek bezig bent. Het schrijven zet je gedachtestroom in gang, zodat je ontdekt wat de preek voor jou betekent en wat God jou wil zeggen. Ervaring met schrijven is niet nodig.

 

De opdrachten zijn niet lang, en het zijn er maar één of twee per preek. Het kost dus niet zoveel tijd. Zoek een moment dat voor jou geschikt is om de opdrachten te maken.

 

Klik hier voor een inkijkexemplaar.

 

Prijs: € 7,99 


Love to write, 101x stille tijd

In 'Love to write, 101x stille tijd' vind je creatieve schrijfvragen rond 18 thema's die te maken hebben met je dagelijks leven met God. Onderwerpen die aan de orde komen zijn bidden, de kerk, zegen, vergeven, lofprijzen en wie is God. De schrijfvragen worden afgewisseld met een tekenopdracht of een kleurplaat. Je kunt ervoor kiezen elke dag een vraag te beantwoorden of één keer in de week een thema. In het boek is ruimte om te schrijven. Je hebt geen apart notitieboek nodig.

Inmiddels is van deze titel een geheel gerestylde derde druk verschenen!

    

Klik hier voor een inkijkexemplaar.

 

Prijs: € 13,50