Workshops


Wat?

In een workshop krijg je uitleg over het gebruik van verschillende schrijftechnieken bij het bijbellezen en je stille tijd.

Vervolgens ga je zelf aan de slag aan de hand van een aantal schrijfopdrachten. Het onderwerp van de schrijfworkshop wordt in overleg vastgesteld. Dat kan een thema zijn (bijvoorbeeld Bidden, Stil voor God, Zegen) of een bijbelgedeelte.

 

Voor wie?

De workshop is voor iedereen die graag wil investeren in zijn of haar tijd met God. Schrijfkwaliteiten zijn niet nodig. De schrijftechnieken zijn niet moeilijk en zorgen er juist voor dat iedereen kan schrijven.

Workshops geef ik op een bijbelstudiegroep, op een themadag, bij een vriend(inn)engroep, een gemeentedag, in de boekhandel, enz.

Hoe lang?

Een workshop duurt 1,5 tot 2 uur. 

 

Kosten?

De prijs van een workshop is € 75,-. Dit bedrag is exclusief schrijfmaterialen en reiskosten (€ 0,19 per kilometer). Bij minder dan 10 en meer dan 30 deelnemers gelden andere tarieven. 

 

Informatie 

Heb je een vraag of wil je me uitnodigen voor het verzorgen van een workshop, neem dan contact met mij op via het contactformulier. Ideeën voor onderwerpen vind je onder het tabblad 'Agenda' en 'Archief'.

  

Download ook de folder voor meer informatie over Love to write en de workshops.

Download
Folder.Love to write.pdf
Adobe Acrobat document 346.4 KB