Workshops


‘Als ik schrijf, word ik steeds weer verrast door wat er op papier verschijnt. Mijn gedachten gaan veel dieper en ik sta echt stil bij een onderwerp of bijbelgedeelte. Ik neem bewust tijd voor mezelf én voor God.'


Wat?

In een workshop krijg je uitleg over het gebruik van verschillende schrijftechnieken bij het bijbellezen en je stille tijd.

Vervolgens ga je zelf aan de slag aan de hand van een aantal schrijfopdrachten. Het onderwerp van de schrijfworkshop wordt in overleg vastgesteld. Dat kan een thema zijn (bijvoorbeeld Bidden, Stil voor God, Zegen) of een bijbelgedeelte.

 

Voor wie?

De workshop is voor iedereen die graag wil investeren in zijn of haar tijd met God. Schrijfkwaliteiten zijn niet nodig. De schrijftechnieken zijn niet moeilijk en zorgen er juist voor dat iedereen kan schrijven.

Workshops geef ik op een bijbelstudiegroep, op een themadag, bij een vriend(inn)engroep, een gemeentedag, in de boekhandel, enz.

Hoe lang?

Een workshop duurt 1,5 tot 2 uur. 

 

Kosten?

De prijs van een workshop is € 75,-. Dit bedrag is exclusief schrijfmaterialen en reiskosten (€ 0,19 per kilometer).

 

Informatie 

Heb je een vraag of wil je me uitnodigen voor het verzorgen van een workshop, neem dan contact met mij op via het contactformulier.